‘Je houdt mij op een prettige wijze een spiegel voor. Met een rustige benadering en zonder oordeel, breng je mij tot inzichten. Ik ben mijzelf nu bewust geworden van mijn innerlijke criticus en heb een reëler zelfbeeld ontwikkeld. Chantal is een fijn mens met een groot empathisch vermogen, wat mij heeft geholpen inzicht te krijgen in mijn worstelingen. Ik ben hierdoor gegroeid in mijn zelfvertrouwen als teamleider’. Vrouw, 30 jaar.

doornappel

‘Ik vond het heel fijn dat Chantal als coach letterlijk en figuurlijk een stuk met mij mee heeft gewandeld in mijn leven. Met oprechte aandacht en empathie, maar zeker ook met relativeringsvermogen en gulle lach heeft ze mij geholpen de ruimte te creëren die ik nodig had, zodat ik de stappen kon zetten waar ik naar op zoek was. Mij mijn gang laten gaan en richting gevend waar nodig. Al met al een mooie samenwerking waar ik zeer content mee ben!’ Man, 49 jaar.

 

‘Je hebt geen oordeel, alles is goed. Dat is prettig en geeft mij de ruimte om me vrij te uiten. De lichaamsgerichte oefeningen zorgen ervoor dat ik beter land in mijn lijf, beter contact maak met mezelf. Je stelt goede vragen, die helpen om inzicht te krijgen. Ik ben me nu meer bewust van de ‘pleaser’ in mij. Ik stel nu vaak de vraag aan mezelf:  ‘waar heb ík zin in?’ Dat helpt me om af en toe andere keuzes te maken.’ Vrouw, 25 jaar.

koekoeksbloemen

 

Deze wijze van werken helpt mij om eerst te onderzoeken wat mijn drijfveren zijn en wat belangrijk is voor mij in deze fase van mijn leven. Het helpt mij om los te komen van het praktische, zoals solliciteren. De lichaamsgerichte aanpak is prettig, het gewaarworden van mijn lijf en ademhaling. Het werken met beelden spreekt mij aan. Dit helpt mij om buiten kaders te denken. De bijeenkomsten tot nu toe hebben bijgedragen aan een bewustwording, dat ik niet snel naar een nieuwe baan moet switchen, die ik eigenlijk ook niet wil. En dat ik het breder moet aanpakken, mijn leven en het werk meer integreren. Ook hoe belangrijk het voor mij is om weer dichter bij mezelf te komen’ Man, 52 jaar.

 

 ‘Het tekenen van mijn verlangen en angst riep wat weerstand op, maar het was toch goed om dingen visueel te maken, want dat beeld blijft bij. Het stilstaan bij de uitspraken van de boze stemmen in mij, riep verdriet op. Bijzonder dat dit gebeurt, terwijl ik zo uit een andere afspraak kwam lopen. Verder wist ik dat ik een klik met je heb en dan is het niet moeilijk om me open te stellen. Het traject was voor mij een APK en maakt me weer bewust van mijn patronen en het oude gedrag dat er weer insluipt.’ Vrouw, 29 jaar.