lente bomen
Persoonlijke groei

Voel je je weinig uitgedaagd in de dingen die je doet? Functioneer je op halve kracht en ervaar je weinig sprankeling? Heb je het gevoel dat je ‘ronddobbert’, en weet je niet zo goed hoe dit komt?

Er zijn allerlei redenen waarom je groei op een laag pitje komt te staan, zoals

  • Je wilt niet geconfronteerd worden met wat je moeilijk of pijnlijk vindt en vermijdt deze situaties. Hiermee beperk je jezelf.
  • Je hebt angst om te falen en voelt je onzeker. Daarom houdt je vast aan datgene dat vertrouwd voor je is en waarin jij je bekwaam voelt.
  • De vervelende ervaringen die je hebt opgedaan in het verleden overschaduwen het vertrouwen in je eigen kunnen.
  • De vele keuzemogelijkheden in je loopbaan overweldigen je en wilt zeker zijn dat je de beste optie kiest. Je bevriest omdat je niet durft te kiezen.

Er is eigenlijk niets leukers dan te groeien en jezelf te ontwikkelen. Te ontdekken wat je kracht is, wat je talenten zijn en hier uitdrukking aan te geven.

Ik wil je graag laten (her)ontdekken wat jouw uniciteit is en wat jij vanuit deze unieke aanleg kan bijdragen. Ik help je om je weer bewust te worden van je eigen kracht en mogelijkheden. Je zelfvertrouwen groeit, je wortelt stevig in jezelf en durft er weer vol voor te gaan.

wortels


‘Onze uniciteit is het mooiste

wat wij hebben op deze planeet,

maar dikwijls ook het moeilijkste:

het houdt namelijk de opdracht in

om ook echt te gaan staan voor je uniek zijn,

je anders zijn’

Hans Wopereis